Το Eστιατόριο

Μια επίσκεψη στο The White House Restaurant χαρακτηρίζεται από την θάλασσα και το καλό φαγητό, αλλά κι από την ιστορία και τη ζεστή φιλοξενία της Κέρκυρας. Φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει κάτω από το φως του ηλίου, ακούγοντας τα κύματα του Ιονίου Πελάγους να σκάνε μπροστά στα πόδια σας, ενώ παράλληλα γεύεστε τις φρέσκες λιχουδιές θαλασσινών και να απολαμβάνετε ένα ποτήρι τοπικό λευκό κρασί.

μενού κρατήσεις

Ώρες λειτουργίας

Μάιος- Οκτώβριος
12:00 - 24:00

Μεταφορά με σκάφος

Κλείστε την μεταφορά σας από και προς το εστιατόριο με σκάφος.

(+30) 26610 26520

(+30) 6906 022569

@durrellseascapes.gr

Ατμόσφαιρα

Κομψή, αισθησιακή και σύγχρονη.

απολαύστε τις γεύσεις μας στο χώρο σας

φάτε από την άνεση του δικού σας περιβάλλοντος

Γευτείτε τα πιάτα του The White House Restaurant στο χώρο σας, είτε αυτό είναι το σπίτι σας, ο κήπος σας, το σκάφος σας, μία από τις υπέροχες παραλίες της Κέρκυρας είτε οποιοδήποτε άλλο μέρος θα θέλατε να δειπνήσετε εσείς και οι φίλοι σας.

Κάντε την παραγγελία σας τώρα

Γνωρίστε την ομάδα μας

Λευτέρης Λαζάρου

Ο σεφ

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι γνωστός Έλληνας αρχιμάγειρας και ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin. Ειδικεύεται στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα, και συγκεκριμένα στα θαλασσινά, σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και βραβευμένους Έλληνες μάγειρες. Ο Λευτέρης Λαζάρου γεννήθηκε στον Πειραιά και απο πολύ μικρός αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της μαγειρικής. Έχει ταξιδέψει και έχει εργαστεί σε πολλές διαφορετικές χώρες όπου και μυήθηκε την εθνική τους κουζίνα. Το σημείο καμπής της καριέρας του ήταν ο χρόνος που αφιέρωσε σε βάρκες μαγειρεύοντας για ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών, καταφέρνοντας να ταιριάξει την ελληνική κουζίνα στις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες και γεύσεις τους. Ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα καινοτόμα πιάτα θαλασσινών. Κατά τα τελευταία χρόνια επισκέφθηκε την Αργεντινή, την Ιαπωνία, τις Η.Π.Α., καθώς και πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για να συμβάλει στην προώθηση της ελληνικής κουζίνας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δίδαξε την ελληνική κουζίνα στο Culinary Institute of America (CIA). Το 2002 ο Λευτέρης Λαζάρου και το εστιατόριο του βραβεύτηκαν με ένα αστέρι Michelin, το πιο υψηλού κύρους βραβείο μαγειρικής.

Γνωρίστε την ομάδα μας
    food
    corfu
    lobster
    food
    drone
    restauarnt
    food
    food
    food
    greek food

rating