Στα βόρεια της Κέρκυρας, στην περιοχή Καλάμι, στέκεται ένα ιστορικό κτίριο που στη δεκαετία του ’30 αποτελούσε την κατοικία του Βρετανού συγγραφέα Lawrence Durrell. Εκεί, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό σκηνικό ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ο πολυβραβευμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου παρουσιάζει μερικά από τα πλέον εμβληματικά πιάτα του αξιοποιώντας με τον δικό του δημιουργικό τρόπο τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά της κερκυραϊκής γης και θάλασσας και μετουσιώνοντάς τα σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη, με φόντο πάντα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους. Το μενού ακολουθεί τις επιταγές της κάθε εποχής, ενώ ο σεφ δίπλα στα signature πιάτα του τοποθετεί και δημιουργίες βασισμένες σε παραδοσιακές κερκυραϊκές συνταγές, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά, ενώνοντας την υψηλή γαστρονομία με το τοπικό χρώμα.